page_banner

Warta

Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.

Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.nyaeta husus dina R&D, manufaktur sarta pamasaran API, panengah farmasi, urang boga dua pabrik filial.Langkung ti 70 persén produk diékspor ka Éropa, Amérika, Jepang sareng Asia Tenggara.
pabrik urang aya di Wuhan, hiji R & D kimiawi penting jeung basa produksi di China.In taun kaliwat, Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.parantos ngadegkeun tim profésional sareng manajemén canggih, unggul dina sumber produk sareng produk anu disesuaikan.Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.parantos ngawangun kolaborasi caket sareng sababaraha lembaga anu terkenal di Cina.Ngembangkeun kimia halus anyar, sintésis custom geus bagian signifikan tina produksi kimia urang urang.

Pausahaan urang geus ngawanohkeun konsép pamasaran modern, dituturkeun jalma-berorientasi, dumasar kana panalungtikan ilmiah sarta pamekaran, aliansi nangtung, sirkulasi jeung jualan, sarta jadi perusahaan manufaktur pikeun distribusi terminal.
Ngudag ngembangkeun jangka panjang kalayan kerangka produk jeung jaringan pamasaran integritas, kualitas luhur jeung harga alus teuing, sarta ngawujudkeun hubungan ngembangkeun interaktif kualitas luhur integrasi panalungtikan ilmiah, manufaktur jeung pamasaran.

Dina taun katukang, Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.Geus ngadegkeun tim profésional sarta manajemén canggih, excels di sourcing produk jeung produk ngaropéa.Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.has ngawangun collaborations nutup kalawan sababaraha institutes well-dipikawanoh di Cina.Pangembangan kimia halus anyar, sintésis khusus parantos janten bagian penting tina produksi bahan kimia urang.

Kalayan kawijakan kami: "Kredibilitas, Kualitas sareng Palanggan Kahiji".Urang tulus hayang cooperate pageuh jeung klien anu kabetot dina produk urang.


waktos pos: Mar-10-2022