page_banner

Warta

Analisis agén pemutihan

Kosmétik wawuh ka unggal awéwé anu make up sabab dipaké unggal poé.Nanging, kusabab ieu, sakapeung aranjeunna bakal malire sababaraha akal sehat ngeunaan kosmétik.Unggal urang kedah terang akal sehat ieu nalika nganggo kosmétik.Éta tiasa ngabantosan urang ngagunakeun kosmétik langkung leres.Naha anjeun terang sadayana tip kosmetik di handap ieu?Hayu urang tingali! Ngabodaskeun téh topik panas.Jalma-jalma ngarep-arep kéngingkeun kulit idéal anu dipikahoyong ku produk pemutihan.

Ayeuna, loba agén whitening geus dimekarkeun pikeun panalungtikan sarta pamekaran whitening bahan aktif, kayaning hydroquinone kimiawi murni dina tahap awal, asam buah jeung sari jaringan dina tahap tengah, arbutin, VC turunan jeung ekstrak licorice tina tutuwuhan alam di. mangsa nu bakal datang.agén whitening ieu geus minuhan kaperluan pamakéna ka extent tangtu jeung dirangsang ngembangkeun pasar whitening, Tapi kami soberly sadar yén éfék whitening kimiawi murni téh alus, tapi efek samping nu leuwih gede.Sanajan efek samping tina extracts tutuwuhan alam murni leutik, pangaruh whitening leutik atawa teu pasti.

Aya loba bahan whitening di Cina, nu ngajadikeun jalma dazzled.Kalolobaan bahan aman teu nyugemakeun.

Ampir kabéh bahan baku aman hese jadi éféktif dina waktu anu singget, sarta aya béda individu.Ngan ukur modél évaluasi anu tiasa dianggo, dua diantarana paling sering dianggo (ampir sadaya bahan baku pemutihan dievaluasi), sareng aranjeunna kawilang obyektif.

1. Inhibisi aktivitas tyrosinase: 1
2. Aktivitas sél B16 dihambat

Bahan baku anu aman, efficacy, hampang sareng stabilitas tiasa dipendakan ngalangkungan evaluasi klinis sareng evaluasi modél.

Nicotinamide (VB3) α Arbutin, vitamin C étil éter, asam tranexamic, turunan resorcinol, glycyrrhizin, agén whitening amino, whitening tutuwuhan jeung saterusna.

Nikotinamide (VB3)
Éta agén pemutihan anu paling sering dianggo sareng paling murah.

Ngagancangkeun métabolisme, ngamajukeun shedding of keratinocytes ngandung Melanin, meta dina melanin nu geus dihasilkeun, ngurangan mindahkeun na kana sél permukaan, ngamajukeun sintésis protéin épidermis, sarta ngaronjatkeun tékstur kulit.

Arbutin
β- Arbutin, bubuk bodas nepi ka konéng, ngahalangan mékanisme tyrosinase sareng ngahambat produksi mélanin.Ngurangan plak coklat konéng anu aya hubunganana sareng umur tiasa sacara efektif ngirangan jumlah bintik panonpoé.Éta sacara signifikan tiasa ngirangan pigmentasi anu disababkeun ku radiasi ultraviolét.Ningkatkeun métabolisme kulit kaduruk ku panon poe disababkeun ku radiasi.

α- Arbutin
bubuk kristal bodas bisa ngahambat aktivitas tirosinase dina konsentrasi pisan low β- Arbutin nyaeta 9 kali kuat ti asam kojic na cyanoquinone.Bisa whiten kulit gancang tur mibanda sipat stabil.Bisa greatly nungkulan discoloration sarta masalah hidrolisis rumus arbutin.

Dina hirup rak, euweuh discoloration, teu kapangaruhan ku suhu, pH, lampu, kalawan stability.Whitening alus nyaéta topik panas.Jalma-jalma ngarep-arep kéngingkeun kulit idéal anu dipikahoyong ku produk pemutihan.

Ayeuna, loba agén whitening geus dimekarkeun pikeun panalungtikan sarta pamekaran whitening bahan aktif, kayaning hydroquinone kimiawi murni dina tahap awal, asam buah jeung sari jaringan dina tahap tengah, arbutin, VC turunan jeung ekstrak licorice tina tutuwuhan alam di. mangsa nu bakal datang.agén whitening ieu geus minuhan kaperluan pamakéna ka extent tangtu jeung dirangsang ngembangkeun pasar whitening, Tapi kami soberly sadar yén éfék whitening kimiawi murni téh alus, tapi efek samping nu leuwih gede.Sanajan efek samping tina extracts tutuwuhan alam murni leutik, pangaruh whitening leutik atawa teu pasti.

Aya loba bahan whitening di Cina, nu ngajadikeun jalma dazzled.Kalolobaan bahan aman teu nyugemakeun.

Ampir kabéh bahan baku aman hese jadi éféktif dina waktu anu singget, sarta aya béda individu.Ngan ukur modél évaluasi anu tiasa dianggo, dua diantarana paling sering dianggo (ampir sadaya bahan baku pemutihan dievaluasi), sareng aranjeunna kawilang obyektif.

1. Inhibisi aktivitas tyrosinase: 1
2. Aktivitas sél B16 dihambat

Bahan baku anu aman, efficacy, hampang sareng stabilitas tiasa dipendakan ngalangkungan evaluasi klinis sareng evaluasi modél.
Nicotinamide (VB3) α Arbutin, vitamin C étil éter, asam tranexamic, turunan resorcinol, glycyrrhizin, agén whitening amino, whitening tutuwuhan jeung saterusna.

Nikotinamide (VB3)
Éta agén pemutihan anu paling sering dianggo sareng paling murah.

Ngagancangkeun métabolisme, ngamajukeun shedding of keratinocytes ngandung Melanin, meta dina melanin nu geus dihasilkeun, ngurangan mindahkeun na kana sél permukaan, ngamajukeun sintésis protéin épidermis, sarta ngaronjatkeun tékstur kulit.

Arbutin
β- Arbutin, bubuk bodas nepi ka konéng, ngahalangan mékanisme tyrosinase sareng ngahambat produksi mélanin.Ngurangan plak coklat konéng anu aya hubunganana sareng umur tiasa sacara efektif ngirangan jumlah bintik panonpoé.Éta sacara signifikan tiasa ngirangan pigmentasi anu disababkeun ku radiasi ultraviolét.Ningkatkeun métabolisme kulit kaduruk ku panon poe disababkeun ku radiasi.

α- Arbutin
bubuk kristal bodas bisa ngahambat aktivitas tirosinase dina konsentrasi pisan low β- Arbutin nyaeta 9 kali kuat ti asam kojic na cyanoquinone.Bisa whiten kulit gancang tur mibanda sipat stabil.Bisa greatly nungkulan discoloration sarta masalah hidrolisis rumus arbutin.

Dina umur rak, euweuh discoloration, teu kapangaruhan ku suhu, pH, lampu, jeung stabilitas alus.


waktos pos: Mar-10-2022