page_banner

produk

Pabrik suplai langsung PMK étil glisida CAS 28578-16-7

Katerangan pondok:

sinonim:

3-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2-Metil-;3,4-MDP-2-Pintermediate;PMKethylglycidate;2-Oxiranecarboxylicacid,3-(1,3-benzodioxol-5-yl)-2 -Metil-,étiléster;étil3-(benChemicalbookzo[d][1,3]dioxol-5-yl) -2-methyloxirane-2-carboxylate;étil3-(1,3-benzodioxol-5-yl) -2-methyloxirane -2-karboksilat;3,4-MDP-2Pethylester;murah3,4-MDP-2Pethylester


  • Harga FOB:AS $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Jumlah Pesanan Min.:100 sapotong / sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Rincian produk

    Tag produk

    Ngaran Produk PMK étil glisidat
    CAS 28578-16-7
    MF C12H14O3
    EINECS 226-500-0
    Kasucian 98% mnt
    Aplikasi Kimia panengah
    MOQ 1 kg
    Beurat molekular 200.16643
    Penampilan bubuk bodas

    Aplikasi:

    Métil lada epoxy propionate étil éster bisa dipaké salaku panengah sintésis organik jeung panengah farmasi, utamana dipaké dina panalungtikan laboratorium sarta prosés ngembangkeun sarta prosés produksi kimia farmasi.

    Istilah pamayaran: T / T, Western Union, Paypal, jaminan perdagangan Ali
    Packing: kantong opp atanapi sakumaha pamundut anjeun
    Istilah pengiriman barang: Express, angkutan barang hawa, angkutan laut, angkutan barang rail

    FAQ
    1. Saha urang?
    Hebei Saiyong New material Technology Co., Ltd.Area perusahaan kami langkung ti 60.000 méter pasagi.Ieu khusus dina R&D, manufaktur sareng pamasaran API, perantara farmasi, urang gaduh dua pabrik anu aya hubunganana.Langkung ti 70 persén produk diékspor ka Éropa, Amérika, Jepang sareng Asia Tenggara.Pabrik urang aya di Wuhan, hiji R&D kimiawi penting jeung basa produksi di Cina

    2. kumaha urang bisa ngajamin kualitas?
    Salawasna sampel pre-produksi saméméh produksi masal;
    Salawasna pamariksaan ahir sateuacan kiriman;

    3. naon anu anjeun tiasa mésér ti kami?
    Perantara Farmasi, Perantara Organik, Aditif Pangan, ADF, Bahan baku ubar

    4. Naon MOQ anjeun?
    MOQ kami nyaéta 10 gram / gaya

    5.Could anjeun ngalakukeun pesenan OEM / ODM pikeun palanggan?
    Sumuhun, Urang can.we bakal ngahasilkeun bahan sakumaha pamundut customer urang

    6.Could kuring meunang sampel saméméh nempatkeun urutan bulk?
    Sumuhun, urang bisa nyadiakeun sampel.Mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

    7. Naon istilah pembayaran anjeun?
    T / T 30% salaku deposit, sarta kasaimbangan 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.Anjeun oge wilujeng sumping ka pabrik urang pikeun inspeksi

    8. What's waktos kalungguhan anjeun?
    Sacara umum, waktu nu diperlukeun 20-30 poé sanggeus narima deposit.Waktu kalungguhan khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami