page_banner

produk

dietil 2-(2-fenilacetyl) propanedioate

Katerangan pondok:

sinonim
Étiléster asam phenylacetylmalonic
phenylacetyl-malonic acid dietil éster
Phenylacetyl-malonsaeure-diaethylester
Phenylacetylmalonsaeurediethylester


Rincian produk

Tag produk

Ngaran umum Diétil (fenilacetyl) malonat
Nomer CAS 20320-59-6 Beurat Molekul 278.3 gf
Kapadetan N/A Titik didih N/A
Formula Molekul C15H18O5 Titik lebur N/A
MSDS N/A Titik kaingetan N/A

Ngaran: dietil 2-(2-fenilacetyl) propanedioate
Sinonim Leuwih Sinonim

Sipat Kimia & Fisik

Formula Molekul C15H18O5
Beurat Molekul 278.3
Massa Persis 278.115
PSA 69.67
LogP 1.5406

Émbaran Kasalametan

Kodeu HS 2918300090

hfd (1) hfd (2) hfd (3) hfd (4) hfd (5) hfd (6) hfd (7)

Béa cukai

Kode HS 2918300090
Ringkesan 2918300090 asam karboksilat séjén nu mibanda fungsi aldehida atawa keton tapi teu mibanda fungsi oksigén séjén, anhidrida, halida, péroksida, peroksi asam jeung turunanana. Kaayaan pangawasan: Euweuh. PPN: 17,0% . Tingkat potongan pajak: 9,0% . Tarif MFN: 6,5%. Tarif umum: 30,0%

Dupi abdi tiasa meunang sampel saméméh nempatkeun urutan bulk?
Sumuhun, urang bisa nyadiakeun sampel.Mangga ngahubungan kami pikeun leuwih rinci.

Naon istilah pembayaran anjeun?
T / T 30% salaku deposit, sarta kasaimbangan 70% saméméh pangiriman.Kami bakal nunjukkeun anjeun poto produk sareng bungkusan sateuacan anjeun mayar baki.Anjeun oge wilujeng sumping ka pabrik urang pikeun inspeksi

Naon waktos kalungguhan anjeun?
Sacara umum, waktu nu diperlukeun 20-30 poé sanggeus narima deposit.Waktu kalungguhan khusus gumantung kana barang sareng kuantitas pesenan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami