page_banner

Tentang Kami

Tentang Kami

1214

Profil Perusahaan

Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.
aréa parusahaan urang téh leuwih ti 60.000 méter pasagi. Ieu husus dina R&D, manufaktur sarta pamasaran API, panengah farmasi, urang boga dua pabrik filial.Langkung ti 70 persén produk diékspor ka Éropa, Amérika, Jepang sareng Asia Tenggara.Pabrik urang aya di Wuhan, hiji R&D kimiawi penting jeung basa produksi di Cina.

Pausahaan urang geus ngawanohkeun konsép pamasaran modern, dituturkeun jalma-berorientasi, dumasar kana panalungtikan ilmiah sarta pamekaran, aliansi nangtung, sirkulasi jeung jualan, sarta jadi perusahaan manufaktur pikeun distribusi terminal.
Ngudag ngembangkeun jangka panjang kalayan kerangka produk jeung jaringan pamasaran integritas, kualitas luhur jeung harga alus teuing, sarta ngawujudkeun hubungan ngembangkeun interaktif kualitas luhur integrasi panalungtikan ilmiah, manufaktur jeung pamasaran.

Dina taun katukang, Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.Geus ngadegkeun tim profésional sarta manajemén canggih, excels di sourcing produk jeung produk ngaropéa.Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.has ngawangun collaborations nutup kalawan sababaraha institutes well-dipikawanoh di Cina.Pangembangan kimia halus anyar, sintésis khusus parantos janten bagian penting tina produksi bahan kimia urang.

Kalayan kawijakan kami: "Kredibilitas, Kualitas sareng Palanggan Kahiji".Urang tulus hayang pisan cooperate jeung klien anu museurkeun produk urang

ca9cb150

ca9cb150

ca9cb150

Naha Milih Kami

Tim téknis anu kuat
Kami gaduh tim téknis anu kuat di industri, pangalaman profésional mangpuluh-puluh taun, tingkat desain anu saé, nyiptakeun alat-alat intelijen efisiensi luhur anu kualitas luhur.

Kacipta niat
Pausahaan ngagunakeun sistem desain canggih jeung pamakéan canggih ISO9001 2000 manajemén sistem manajemen kualitas internasional.

kualitas alus teuing
Pausahaan specializes dina ngahasilkeun parabot-kinerja tinggi, gaya teknis kuat, kamampuhan ngembangkeun kuat, jasa teknis alus.

Téknologi
Kami tetep dina kualitas produk sareng ngontrol sacara ketat prosés produksi, komitmen kana pabrik sadaya jinis.

Kaunggulan
Produk kami ngagaduhan kualitas sareng kiridit anu saé pikeun ngantepkeun kami tiasa nyetél seueur kantor cabang sareng distributor di nagara urang.

Palayanan
Naha éta pre-sale atanapi saatos-jualan, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa anu pangsaéna pikeun ngawartosan anjeun sareng ngagunakeun produk urang langkung gancang.

Bungkusan sareng Panyimpenan

1563901490186199040_856fd62b-385b-4f47-8415-e6ce3235d95f
1563901490186199040_439f98af-9c0d-4a79-9fd3-61f37d2cf0d6
1563901490186199040_38d48587-afa1-4ffe-9c35-b92c942fe86a