page_banner

produk

2-Bromo-4′-Methylpropiophenone

Katerangan pondok:

sinonim
2-Bromo-1-(4-methylphenyl)propan-1-hiji
2-Bromo-1-(p-tolyl)propan-1-hiji
2-Bromo-1-(4-methylphenyl)-1-propanon
2-Bromo-4′-methylpropiophenone
1-Propanon, 2-bromo-1-(4-methylphenyl)-
EY1&VR D1
2-bromo-4-methylpropiophenone


Rincian produk

Tag produk

Ngaran umum 2-Bromo-4′-methylpropiophenone
Nomer CAS 1451-82-7 Beurat Molekul 227.098
Kapadetan 1,4±0,1 g/cm3 Titik didih 273.2±15.0 °C dina 760 mmHg
Formula Molekul C10H11BrO Titik lebur 75-77ºC
MSDS N/A Titik kaingetan 58,6±7,7 °C

Sipat Kimia & Fisik

Kapadetan 1,4±0,1 g/cm3
Titik didih 273.2±15.0 °C dina 760 mmHg
Titik lebur 75-77ºC
Formula Molekul C10H11BrO
Beurat Molekul 227.098
Titik kaingetan 58,6±7,7 °C
Massa Persis 225.999313
PSA 17.07
LogP 3
Tekanan uap 0.0±0.6 mmHg dina 25°C
Indéks réfraksi 1.552
Kaayaan neundeun Kulkas
Kalarutan cai Leyur dina kloroform jeung métanol

Émbaran Kasalametan

Kodeu Hazard Xn
Frasa Resiko 22
Kode HS 2914700090
Kode HS 2914700090
Ringkesan HS: 2914700090 turunan halogénated, sulfonated, nitrated atanapi nitrosated tina keton sareng kuinon, naha nganggo fungsi oksigén sanés atanapi henteu.

FAQ

1. Saha urang?
Hebei Saiyong New material Technology Co., Ltd.Area perusahaan kami langkung ti 60.000 méter pasagi.Ieu khusus dina R&D, manufaktur sareng pamasaran API, perantara farmasi, urang gaduh dua pabrik anu aya hubunganana.Langkung ti 70 persén produk diékspor ka Éropa, Amérika, Jepang sareng Asia Tenggara.Pabrik urang aya di Wuhan, hiji R&D kimiawi penting jeung basa produksi di Cina

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami