page_banner

produk

Grosir 2-Bromo-1-fenil-1-pentanone

Katerangan pondok:

sinonim
1-Pentanon, 2-bromo-1-fenil-
2-Bromo-1-fenilpentan-1-hiji
2-Bromo-1-fenil-pentan-1-hiji
2-Bromo-1-fenil-1-pentanon
2-Bromovalerophenone


Rincian produk

Tag produk

Ngaran umum 2-Bromo-1-fenil-1-pentanon
Nomer CAS 49851-31-2 Beurat Molekul 241.124 bfdg
Kapadetan 1,3±0,1 g/cm3 Titik didih 282.3±13.0 °C dina 760 mmHg
Formula Molekul C11H13BrO Titik lebur N/A
MSDS N/A Titik kaingetan 42,5±7,2 °C

Ngaran a-Bromovalerophenone
Sinonim Leuwih Sinonim

Sipat Kimia & Fisik

Kapadetan 1,3±0,1 g/cm3
Titik didih 282.3±13.0 °C dina 760 mmHg
Formula Molekul C11H13BrO
Beurat Molekul 241.124
Titik kaingetan 42,5±7,2 °C
Massa Persis 240.014969
PSA 17.07
LogP 3.6
Tekanan uap 0.0±0.6 mmHg dina 25°C
Indéks réfraksi 1.541

Émbaran Kasalametan

Kodeu HS 2914700090

hfd (1) hfd (2) hfd (3)

Béa cukai

Kode HS 2914700090
Ringkesan HS: 2914700090 turunan halogénated, sulfonated, nitrated atanapi nitrosated tina keton sareng kuinon, naha nganggo fungsi oksigén sanés atanapi henteu.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami