banner1
banner2
banner3

Tentang Kami

Maca deuiGO

Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.nyaeta husus dina R&D, manufaktur sarta pamasaran API, panengah farmasi, urang boga dua pabrik filial.Langkung ti 70 persén produk diékspor ka Éropa, Amérika, Jepang sareng Asia Tenggara.

terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
about
X

Produk Kami

Pausahaan ngabogaan sistem manajemen kualitas lengkep, dewasa ngarojong parabot produksi otomatis.

kami saran pikeun milih
kaputusan katuhu

  • Tim urang
  • Budaya Perusahaan

Pabrik urang aya di Kota ShiJiaZhuang, R & D kimiawi penting jeung basa produksi di Cina.Dina taun ka tukang, Hebei Saiyong New Material Technology Co., Ltd.parantos ngadegkeun tim profésional sareng manajemén canggih, unggul dina sumber produk sareng produk anu disesuaikan.

Hebei Saiyong New Material Technology Co., Ltd parantos ngawangun kolaborasi caket sareng sababaraha lembaga anu terkenal di Cina.Ngembangkeun kimia halus anyar, sintésis custom geus bagian signifikan tina produksi kimia urang urang.

service

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna

  • 1000
    1000
    Béntang kanyamanan
  • 302
    302
    Staf profésional
  • 30
    30
    Taun Pangalaman
  • 640
    640
    Panyadia

KATEGORI PRODUK

Inquiry pikeun pricelist

Pikeun inquiries ngeunaan produk urang atanapi pricelist, mangga tinggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • 新闻用图片

    API (Bahan Farmasi Aktif) Pasar Panengah 2022-2030

    Laporan pasar Perantara API (Bahan Farmasi Aktif) mangrupikeun yayasan anu sampurna pikeun jalma anu milari panilitian komprehensif sareng analisa API (Bahan Farmasi Aktif) pasar Perantara.Laporan ieu ngandung sababaraha kajian sareng inpormasi ...
    maca deui
  • blog01

    Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.

    Hebei Saiyong bahan anyar Technology Co., Ltd.nyaeta husus dina R&D, manufaktur sarta pamasaran API, panengah farmasi, urang boga dua pabrik filial.Langkung ti 70 persén produk diékspor ka Éropa, Amérika, Jepang sareng Asia Tenggara.Pabrik kami aya di Wuhan ...
    maca deui
  • blog03

    Analisis agén pemutihan

    Kosmétik wawuh ka unggal awéwé anu make up sabab dipaké unggal poé.Nanging, kusabab ieu, sakapeung aranjeunna bakal malire sababaraha akal sehat ngeunaan kosmétik.Unggal urang kedah terang akal sehat ieu nalika nganggo kosmétik.Éta tiasa ngabantosan urang ngagunakeun kosmétik langkung leres.Naha anjeun terang...
    maca deui
  • blog02

    Produk Diulas panganyarna

    Ngaran Produk Nomer CAS p-Anisoyl chloride 100-07-2 4-Methoxybenzoic acid 100-09-4 4-Amino-3-phenylbutyric acid Hcl 1078-21-3 Ibuprofen 58560-75-1 4-Acetamidophenol-103-90 2-(benzilideneamino)-2-metilpropan-1-ol 22563-90-2 2-(benzilamino)-2-metilpropan-1-ol 10250-27-8 2,2′-...
    maca deui